Qui som?

Black Audio neix als anys 90 com a estudi d’enregistrament i empresa de so.

Diego Güiz és el gerent i director tècnic de so de Black Audio. Ha enregistrat diversos discos i ha estat tècnic de directe de bandes com Love Of Lesbian, Maika Makovski, 12Twelve, Izal, La Bienquerida, Manos de Topo, Mishima.

Ha treballat com a tècnic en festivals com Benicàssim, Sonar, Primavera Sound, Sonorama, i en sales com Razzmatazz, Bikini, Apol·lo, Salamandra, Heineken, Joy Eslava, Moby Dick, etc. És el director tècnic i artístic del Funfestival, que en 7 edicions ha comptat amb artistes com The Posies (USA), Antònia Font, Sidonie, Nudozurdo, Love Of Lesbian, Pastora. També és músic, cosa que ajuda a veure el punt de vista dels artistes.

Black Audio pretén prendre tota aquesta experiència per oferir sempre el millor servei possible i garantir l’èxit de cada esdeveniment, sempre des de l’enfocament d’una petita empresa, que tracta cada projecte de manera personalitzada.

Al llarg d’aquests més de 20 anys Black Audio ha sonoritzat esdeveniments en espais tan singulars com el Palau de la Vall d’Hebron, la Pl. Catalunya de BCN, l’Arc del Triomf, la Pl. del Rei, AM Fest a Fabra i Coats, Museu Marítim, i una infinitat de Festes Majors per tot Catalunya.

Amb Diego hi ha un petit grup de tècnics de so i llums d’altíssim nivell i de gran reputació dins del sector. Sabem que és molt important tenir els millors equips de so i de llums, però encara ho és més l’equip humà. Tècnics com Simon Bauer, Albert Navarrete, Laura Jorquera, Joan Cartró, Lea Solera, Oriol Puig, Jonathan “Joni” Caballero, Adrián Alquezar, Bernat Llunell, Albert Cuellar… fan que cada bitlla sigui una experiència en família, i molt grat , per dur que sigui la nostra feina. Sense ells Black Audio seria una empresa del munt.